Suricata

Fotografia i informació extreta de:   https://www.zoobarcelona.cat/index.php/ca/animals/suricata

Nom científic: suricata, suricatta: SURICATA

Hàbitat: Sabanes seques i planes subdesèrtiques amb vegetació dispersa. No habiten zones completament desèrtiques, àrees boscoses denses ni terrenys muntanyosos.

AlimentacióActiu caçador, s’alimenta principalment d’insectes, larves, cucs, cargols i altres invertebrats, però també pot menjar ocells, ous, petits mamífers, serps i fins i tot fruita i arrels.