Panda vermell

Fotografia i informació extreta de: https://www.zoobarcelona.cat/index.php/ca/animals/panda-vermell

 

Hàbitat: Habita a l’Himàlaia en boscos de muntanya temperats i bosquets de bambú d’entre 1.500 i 4.800 m d’alçària.

Alimentació: És vegeterià, ja que menja sobretot fruita, arrels, brots i fulles de bambú i líquens. També és capaç de capturar insectes, cucs i fins i tot petits vertebrats.

Nom científic: ailuros  fulgens.